BLAGOSLOV in resonanca z angeli svetlobe in Sveto Marijo

25,00

Opis

Vabim vas, da izkoristite možnost in odovolite, da vam angeli svetlobe in Sveta Marija podelijo poseben blagoslov! Angeli zdravljenja in Sveta Marija bodo pošiljali svojo neizmerno ljubezen z namenom, da boste zarezornirail s to frekvenco in se boste posledično veliko bolj uglašeni s tistim, kar vam služi med tem, ko se boste premikali naprej na svojem duhovnem popotovanju. MED MEDITACIJO BOSTE:

  • Mariji boste lahko predali vse svoje skrbi in jo prosili za pomoč pri svojih težavah z družinskimi člani ožje in širše družine. Ona je tista, ki čuva vašo družino in vaše otroke. Lahko jo boste zaprosili za pomoč vašim otrokom, če seveda otroke imate.
  • Zgodila se bo transmisija božanske ljubezni z namenom, da se bodo zdravile in uravnotežile vaše čustvene travme in da boste lažje odpustili svoje pretekle travme iz tega življenja in iz preteklih življenj.
  • Marija vam bo omogočila, da boste še bolje skrbeli za svoje fizično telo.
  • Marija bo zdravila vašega notranjega otroka in vso čustveno bolečino vaše genetske linije, da boste lažje odprli svoje srce in odpustili to kar vam ne služi več.
  • Marija bo s svojo ljubečo in sočutno energijo preobražala tista področja v vašem življenju, ki so najbolj potrebna preobrazbe in BLAGOSLOVILA vaše življenje.
  • Vstopili boste v sveti prostor svojega srca, deležni boste posebnega blagoslova in tako veliko lažje boste zaresonirali z angeli svetlobe. V tem stanju boste nato molili za svoje najbližje.

PS.: ker bo med meditacijo čas, ko boste molili tudi za svoje družinske člane in otroke si lahko pripravite tudi njihove fotografije in jih imate med meditacijo pri sebi.

Hvala za to čudovito meditacijo! Spremljala sem že veliko tvojih meditacij, ampak ta me je res ganila in se me zelo dotaknila. Zlata Kristan Ovo je bila jedna od najmočnejših meditacija kaj sam ih iskusil . Tako moćne energije su prolazile mojim tijelom i oko mene .Još sam pod dojmom Osjetil sam kak me Sveta Marija privukla sebi in moju glavu nagnula na svoje rame . Ogromna toplina se zdigla svud oko mene . Inače jako teško zaplačem , ali suze su samo išle , mislim da se odprlo celo moje telo i da su sve moje blokade maknute . HVALA I BOGU I MJKI MARIJI I ANGELOM I VAMA MARIJETKA I SVIMA KAJ SU POMOGLI DA SE ZGODI TA MEDITACIJA . HVALA. LEP POZDRAV Goran