Manifestiranje z angeli in Mojstrom St. Germainom

25,00

Avtor: Marjetka Novak

Format: avdio datoteka

Opis

Prečistite negativne miselne vzorce, se podajte v tempelj odpuščanja in tempelj obilja, ter se na učite v svoje življenje privabiti obilje. Tokrat bosta kar dve meditaciji in sicer TEMPELJ ODPUŠČANJA in TEMPELJ OBILJA. Izjemna angelska meditacija vsebuje dve kanalizirani meditaciji, s pomočjo katerih, se boste očistili negativnih miselnih vzorcev in postali odprti za pretok obilja na vseh življenjskih področjih. MED MEDITACIJO BOSTE:

  • Sprva se boste podali v tempelj odpuščanja, kjer vam bodo mojstri pomagali odpreti srčno čakro, streti kalupe negativnih čustev, preusmeriti omejujoča prepričanja in misli ter vaše življenje navdihnili z novo svežino.
  • S pomočjo meditacije tempelj obilja, pa boste stopili po poti spoznavanja svojih želja, ter njihovega uresničevanja.
  • Vodena kanalizirana meditacija, je dragoceno darilo angelov, ki vas bo povezalo z angeli obilja in vaše življenje zapolnilo z neizmernim veseljem.

Postanite torej odprti za pretok izobilja na različnih življenjskih področjih in se znebite prepričanj, ki vas omejujejo! Povežite se z angeli izobilja in spremenite vaše življenje na bolje! Mojstri vam bodo pomagali odpreti srčno čakro, tretje oko in kronsko čakro, tako, da boste lahko spoznali svoje srčne želje in bili usklajeni z virom življenja in energijo vaše duše.

Hvala za prečudovito z energijo napoljneno meditacijo. Srečala sem se z energijami, neverjetnimi, med prvo meditacijo sem v trenutku postala mokra, srce mi je začelo razbijati, ko sem začutila angelčke. Neverjetno. Vesela sem za to izkušnjo. Hvala še enkrat. Lep večer. Elvira Hvala za to izjemno meditacijo, takoj naslednji teden sem dobil službo! Očitno so angelčki res na delu. Valentin Grilc