Mnenja strank

Mnenja strank

Preberite si kaj naše stranke menijo o nas, naših izdelkih in storitvah.

“Pozdravljena gospa Marjetka,
Iz srca hvala za čudovito meditacijo, oziroma invokacijo, pridno jo delam vsak dan. Pretok energije čutim, v dlaneh me kar pika, počutim se dobro, polna sem ljubezni in radosti. Imam pa malo težav z ponavljanjem teksta, ko govorite malo hitreje, se včasih zgubim, ne zmorem ponoviti vseh besed.
Hvaležna sem vam tudi za vse ostale meditacije, imam jih veliko, velikokrat jih poslušam in Angeli mi pomagajo živeti. Kadar imam težave, ali se ne počutim dobro, poiščem meditacijo, ki jo v tistem trenutku potrebujem. Imate zelo prijeten glas, angelski glas in vaše meditacije so čudovite. Bi morda kdaj pripravila tudi kakšno meditacijo za otroke?
Hvala vam, za pozornost in povezavo.
Prav prijazno vas pozdravljam.”

– Irena B.

“Želim pa vam izreči prisrčno zahvalo za izpopolnjeno meditacijo Aktivacija svetlobnega telesa.
Čudovito in izjemno. Tako kot sem napisala, sem takoj pričela z dnevno prakso te vseprežemajoče
meditacije. In resnično se skozi govorjeno besedo, glas, pretakajo vibracije, ki tudi po končani meditaciji
še ostajajo v čudovitem občutenju in v zavedanju vseprisotnosti Univerzuma.
In po zaključeni invokaciji vedno izrečem – hvala Marjetki.
Hvala, hvala, hvala.”

– Gabrijela

“Pozdravljeni,
Še enkrat bi se vam rada zahvalila za sobotno telefonsko pomoč. Uspela sem urediti računalnik, da sem se včeraj lahko pridružila Aktivaciji svetlobnega telesa. Čutim neizmerno hvaležnost, da ste vstopila v moje življenje, ko v trenutni krizi potrebujem svetlobo.
Hvaležni pozdrav.”

– Saša Č.

“Vsak, ki me pozna, dobro ve, da v vrtnarstvu nisem ravno najboljša, saj mi je ponavadi uspelo posušiti kaktus ali pa utopiti močvirno rastlino.
Že nekaj časa imam nekaj rož, ki nekako životarijo pri meni – nič posebnega – ampak uspelo mi jih je ohraniti pri življenju.
Pred kakšnim mesecem, pa mi je, kot strela z jasnega, padlo na misel, da bi Devam mojih rož podarila angelsko esenco nadangela Gabrijela za lepšo rast. Zgodil se je pravi čudež – rože dejansko lepše uspevajo, orhideje so se odločile ponovno cveteti, amarilisa, ki sem ju posadila iz čebulic sta kar naenkrat pričela z rastjo in po mojem mišljenju rasteta precej hitreje, kot je bilo napovedano in vsak ima dva nastavka za cvet.
Res, kar se mene tiče, je to pravi čudež, nad katerim sem neskončno navdušena in sedaj po navdihu mojim rožam – oz. njihovim devam – vsaj enkrat tedensko darujem eno od Marjetkinih angelskih esenc.”

– Karmen

“Jesenski čas je čas različnih obolenj, ki jih povzročajo virusi in bakterije. Ni ga človeka, ki ne bi imel teh težav. Zlasti so izpostavljeni starejši ljudje in otroci.
Tako je tudi pri nas doma. Sem mama treh otrok. Pogosto se zgodi, da v tem letnem času moji otroci pokašljujejo in da jim kaplja iz nosu. Pred časom so vsi trije imeli začetne znake prehlada, najhuje je bilo pri drugem otroku. Kašljal je ponoči tako, da se je pogosto prebujal. Da se stanje ne bi poslabšalo, sem takoj začela uporabljati esenco nadangela Mihaela za zaščito in esenco nadangela Rafaela za zdravljenje. Nekaj dni zapored sem uporabila pred spanjem ti dve esenci. Znaki prehlada so se očitno ter čudežno popravili že v treh dneh. Z vsakim naslednjim dnem so se postopoma zmanjšali in nato popolnoma izginili. Pri drugem otroku je bilo stanje najslabše, v hujšem primeru bi morala poiskati zdravniško pomoč, kjer bi najverjetneje dobila antibiotike. Tako pa ni bilo potrebe, ker se mu je stanje popolnoma popravilo v nekaj dneh.
Trenutno so moji otroci zdravi. V podobni situaciji bom prav tako uporabila ti dve esenci. Tako kot pravijo: »Boljša preventiva kot kurativa.« V primeru, da se stanje ne zboljšuje, lahko še vedno poiščem zdravniško pomoč.
Ob pisanju tega sestavka, pa sem uporabila esenco nadangela Jophiela, ki mi je bil v pomoč pri pisanju.
Vidite deluje. To je samo še en dokaz.
Angelski pozdrav!”

– Alja

“Letošnje leto sem se odločila, da bom temeljito preuredila svojo sobo. Odločila sem se, da bom sobo tudi prebelila. Kupila sem barvo in skoraj sem že začela beliti, ko mi je padlo na misel, da bi lahko esenco nadangela Chamuela, ki som jo imela doma, uporabila pri barvi. Tako sem trikrat pošpricala pripravljeno barvo in zaprosila nadangela Chamuela, da naj vstopi v barvo in naj očisti in transformira vso žalost in bolečino, ki se je zažrla v stene moje sobe, v ljubezen, nežnost in toplino. Da bi čutila svojo sobo kot dom.
Moram namreč povedati, da sem v svoji sobi preživela marsikatero uro žalosti, bolečine in osamljenosti – bila je moje zatočišče pred krutim svetom. Tako se je v njej nabralo kar nekaj težkih čutenj, ki mi kar niso dale miru. Tudi spala nisem najbolje.
In tako sem začela beliti. Že ko sem belila, mi je kar ena teža padala na rame in bilo mi je kar nekaj vroče. Kljub naporom, ki so bili po moji oceni večji kot pri običajnem beljenju, mi je uspelo pobeliti sobo. Naslednji dan sem si mislila, da bom hitro pospravila in počistila sobo, da se bom čim prej spet naselila vanjo. Vendar pa nisem zdržala v njej niti 15 minut. Postala sem tako težka in utrujena in kar nekaj mi je šlo na jok. Zato sem raje zapustila sobo in občutki so mi rekli, da se nekaj dogaja v moji sobi in da naj ji dam čas, da se bo v svojem naravnem ritmu očistila. Prav čutila sem, kako se čisti. Kot da bi s sten odpadali temni ometi. Tudi naslednji dan je bilo isto.
Po približno treh dneh sem lahko šla v sobo, ne da bi bila utrujena in žalostna, ko sem bila v njej. Sobo sem temeljito pospravila in prezračila ter na novo preuredila. Sedaj lahko rečem, da se zelo dobro počutim v svoji sobi. Postala mi je topla in prijetna. Mnogo več je nežnih in veselih trenutkov v njej. Kot da bi bila zaščitena z enim mehkim kosom vate. Res prijetno in toplo. In tudi spim mnogo bolje.
Skratka – v svoji sobi se počutim doma.”

– Petra