Pomoč pri nakupu

Enostavno kot 1-2-3

  1. Za izvedbo nakupa v spletni trgovini Svet Angelov si med izdelki, ki so na voljo, izberite želenega in kliknite gumb “Dodaj v košarico“. To lahko storite za poljubno število izdelkov.
  2. Ko naberete vse želene izdelke, lahko opravite pregled vaše košarice s klikom na gumb “Prikaži košarico” in po potrebi spremenite količino izdelkov, ki jih naročate ali vpišete kodo kupona za dodaten popust, če jo imate. V tem koraku je viden povzetek vašega nakupa vključno s stroški dostave.
  3. Ko ste zadovoljni z izbiro, za nadaljevanje nakupa kliknite gumb “Na blagajno” oz. “Nadaljuj na blagajno“. Preusmerilo vas bo na naslednji korak, kjer boste vpisali oz. preverili vaše osebne podatke in naslov za dostavo ter izdajo računa. Po preverbi vseh podatkov, izberite še način plačila in s klikom na gumb “Kupite sedaj” oz. “Nadaljujte na PayPal” oddajte svoje naročilo. Pri izbiri možnosti plačila preko storitve PayPal, vas bo preusmerilo na stran PayPal.com, kjer boste preko vašega PayPal računa plačali naročene izdelke.

Nadzorna plošča – Moj račun

V spletni trgovini Svet Angelov vam Moj račun omogoča hiter in preprost dostop do podatkov o vaših naročilih. Kot registriran uporabnik imate dostop do številnih podatkov. Tako lahko preverite stanje svojega naročila ali (če je še možno) spremenite osebne podatke ter naslov za prejemanje računov in dostavo. Ustvarite lahko svoj profil in prejemate naše e-novice z akcijskimi ponudbamI, trenutnimi popusti in novostmi.

Na uvodni strani Moj račun boste našli praktičen pregled. Tu lahko spreminjate gesla, urejate osebne podatke in naslove dostave ter računa itd.

1. Naročila

Pregled naročil

Vsa naročila so sistematično urejena po datumu. Vsako naročilo je opremljeno z lastno zaporedno številko, ki jo lahko uporabljate za lažjo komunikacijo z referenti Centra za pomoč uporabnikom in identifikacijo artikla pri osebnem prevzemu. Iz seznama so razvidni datum naročila, cena artikla in faza obdelave naročila.

Podrobnosti o naročilu

Znotraj vsakega naročila vidite vse podatke, ki ste jih navedli ob naročilu. Ti obsegajo naslov za pošiljanje računa, naslov za dostavo, način dostave, način plačila, identifikacijo artikla, število naročenih artiklov in ceno.

2. Prenosi

V razdelku prenosi so vidni vsi vaši kupljeni digitalni izdelki, torej izdelki ki jih ne pošiljamo po navadni pošti, ampak si jih sami prenesete na vaš računalnik (npr. mp3 ali video datoteke).

3. Naslovi

Če naročate artikel na drug naslov (ne na glavnega), lahko tukaj dodate novega. To velja tako za naslove za pošiljanje računa kot naslove za dostavo. Vpišete lahko več naslovov in potem vsakič preprosto izberete pravega.

4. Podrobnosti računa

Tukaj spreminjate svoje osebne podatke (ime, priimek, e-naslov in dostopno geslo računa).

Ukinitev računa

Za ukinitev računa nas pisno kontaktirajte na info@svetangelov.com ali po navadni pošti na naslov Marjetka Novak s.p., Videm 116, 1312 Videm Dobrepolje.

Za dodatno pomoč pri nakupu smo vam na voljo?

Če potrebujete dodatno pomoč pri nakupu v naši spletni trgovini Svet Angelov, iščete več informacij o naših izdelkih ali imate težave pri postopku plačevanja, nas lahko kontaktirate na naslov e-pošte info@svetangelov.com ali nas pokličete na telefonsko številko +386 31 830 299, kjer smo vam na voljo za vsa vaša vprašanja.

Želim vam prijetno brskanje po naši spletni trgovini.