Angelska frekvenca 888, učinkoviti procesi za aktivacijo obilja in Siriusov zdravilni tempelj

197,00

Opis

Vabim vas, da izkoristite energije portala 888 in se jim odprete. Seveda je pomembno, da najprej odpustite, kar vas ne podpira in šele nato kreirate obilje. Naj tudi v vašem življenju obrodijo sadovi obilja na vseh življenjskih področjih … Zaslužite si to!

SKUPAJ Z ANGELI VAS VABIM, DA NAROČITE EKSKLUZIVNI IZOBRAŽEVALNI TEČAJ!

Dokazani in preizkušeni angelski procesi, vam bodo omogočili, da se boste hitro in učinkovito znebili strahov, dvomov in začeli novo leto z novim zavedanjem obilja. Aktivirali boste svoj notranji potencial, delno ozdravili svojo karmo in neželeni genski zapis, harmonizirali svoje odnose, očistili negativna programiranja glede denarja in obilja, ter aktivirali svoje čakre pod vodstvom učiteljice, ki ji lahko zaupate. Prebudite angela v sebi in postanete magnet za obilje!

Pomen števila 888

 • Neskončnost, kakor zgoraj – tako spodaj, kakor zunaj – tako znotraj, izmenjava energije za denar, denar prihaja v vaše življenje, ravnotežje, ponavljajoči se cikel, obilje.
 • Število 888 simbolizira tudi ravnotežje in kreiranje v fizični resničnosti.
 • 888 je izjemno harmonično število, ko se dva kroga združita, ni konca in začetka, ampak je konstantno kroženje energije.
 • Število 888 predstavlja čudovito energijo, ki neprestano kroži okoli vas. To je znamenje obilja, bodisi v obliki denarja ali v obliki prijateljev, družine in odnosov

“Ko se kroženje energije v vašem življenju zaradi različnih blokad, čustvenih in miselnih, upočasni, se tudi vaše življenje upočasni in ste lahko zataknjeni v dani situaciji.”

Ta tečaj sem zasnovala zato, ker sem bila začudena in navdušena, kako hitre in velike spremembe so doživeli tečajniki, ko sem ta tečaj vodila v živo. Vse sem z uspehom preizkusila tudi v svojem življenju. Sedaj želim, da je vse to znanje in ti učinkoviti angelski procesi dostopni tudi širšemu krogu ljudi.

Tečaj je za vas, če:

 • ste nezadovoljni s trenutno življenjsko situacijo in se vam zdi, da ste izgubili kompas v svojem življenju,
 • če želite občutiti srečo in radost v svojem srcu,
 • če imate težave z družinskimi odnosi in partnerskimi odnosi,
 • ste nezadovoljni z delom, ki ga opravljate, imate težave z denarjem in želite odkriti, kaj je vaš namen v tem življenju,
 • si želite boljšega zdravja in več vitalne energije,
 • se želite povezati z energijsko frekvenco 888 in sprostiti zadržano energijo, ki vam ne služi več,
 • želite močnejšo povezavo z angeli,
 • želite aktivirati svoje speče potenciale in aktivirati svojo kreativno energijo.

Izobraževalni tečaj vključuje?

 • 8 angelskih procesov
 • BONUS #1 – E-knjigo v pdf formatu: Koristni napotki
 • BONUS #2 – Angelska meditacija: Aktivacija DNK s pomočjo nadangelov
 • SUPER BONUS – meditacija Siriusov zdravilni tempelj

Program meditativnih procesov:

1. Angelski meditativni proces: Povezovanje s frekvenco 888, čiščenje lažnega ega in aktiviranje življenjskega potenciala ter jačanje aure.

2. Angelski meditativni proces: Povezovanje s frekvenco 888 in zdravljenje, ter uravnostežanje ženskih in moških reproduktivnih organov, aktiviranje vaše vitalne življenjske energije mladosti in vitalnosti.

3 Angelski meditativni proces: Povezovanje s frekvenco 888, zdravljenje karmičnega in genetičnega zapisa skozi 8 inicialnih celic.

4. Angelski meditativni proces: Povezovanje s frekvenco 888, meditacijski angelski zdravilni ritual in molekularno in celično zdravljenje.

5. Angelski meditativni proces: Povezovanje s frekvenco 888 in harmoniziranje družinskih, ter partnerskih odnosov in odnosov s svojimi prijatelji, znanci in sodelavci.

6. Angelski meditativni proces: Povezovanje s frekvenco 888, odkrivanje resničnih srčnih želja in namena naše duše. Poslušanje sporočil vaše duše in odstranjevanje strahov in dvomov glede tega, da ste sposobni sprejemati sporočila.

7. Angelski meditativni proces: Povezovanje s frekvenco 888 za izboljšanje finančne situacije, zdravega odnosa do denarja in odpuščanje negativnega programiranja iz vaše podzavesti.

8. Angelski meditativni proces: Povezovanje s frekvenco 888 in angelski proces za aktivacijo vseh čaker.

SUPER BONUS – Meditacija: Siriusov zdravilni tempelj

Pečat kakovosti

100 % GARANCIJA

Garantiram vam, da boste imeli  rezultate, če boste natančno izvedli vse angelske procese po mojih priporočilih!