Kristalno kraljestvo in sveta meditacija: Vrtinec zvezdnega kristalnega portala

20,00

Avtor: Marjetka Novak

Format: avdio datoteka

Opis

Kristalno kraljestvo in sveta meditacija: Vrtinec zvezdnega kristalnega portala je čudovita meditacija, ki vam bo omogočila, da boste lahko komunicirali z devo kvarčnega kristala iz Arkansasa.

Znotraj kristalne strukture kristali nosijo neomejeno število različnih informacij, ki so ključne za razvoj človeštva in omogočijo vnos več zlate luči (frekvence) v človeka, ki bo zelo pomembna za prihajajočo dobo.

Arkansas je postal kristalni porta, leži na točki vrtinca zvezdnega kristalnega portala. Namen tega portala je mreža luči, ki prenaša energijo iz višjih dimenzij na zemeljski nivo. Ta portal hrani in zakodira energijo luči v kristale in kristali nam to energijo luči posredujejo, seveda, če smo se ji pripravljeni odpreti in jo sprejeti. 

Kvarčni kristal iz Arkansasa je znan po še posebej hitrih vibracijah, ki jo je možno videti v obliki isker in svetlobe, ki jo zadržuje.

Kdorkoli drži ta kristal in z njim komunicira, lahko zelo močno zviša svoje vibracije.

Kot verjetno že veste, vse vibrira, tudi vaše misli ter čustva ali pa morebitna bolezenska stanja imajo svojo vibracijo. Ko se vaše vibracije zvišajo, se avtomatično začnejo rahljati in razkrajati vse negativne misli, negativna čustva, podzavestni vzorci in različna bolezenska stanja.

Kvarčni kristal iz Arkansasa ima tudi sposobnost uravnoteženja vašega energijskega polja. Deva kvarčnega kristala iz Arkansasa tudi harmonizira resonanco med vami in kristalom na način, ki je v najvišje dobro tako vas, kot tudi kristala.

Zato sem bila vodena, da za vas premierno pripravim izjemno meditacijo: Kristalno kraljestvo in sveta meditacija »Vrtinec zvezdnega kristalnega portala«

Skozi meditacijo Vrtinec zvezdnega kristalnega portala boste:

 • Kako komunicirati z devo kristala kvarčnega kristala iz Arkansasa
 • Svoje elektromagnetno telo boste povezali z elektromagnetnim poljem kristala …. in mu dovolili, da se bo zgodila resonanca med vami in kristalom, na način, ki bo koristil obema in bo v najvišje dobro obeh.
 • Kvarčni kristal Arkansasa vsebuje komponente, ki vam bodo omogočile, da se razkrije vse tisto, kar je najboljše v vas.
 • Vodeni boste tako, da se boste z lahkoto zlili s kristalom in se notranje odprli, ter dovolili, da to kar je ustvaril bog znotraj kristalnega kraljestva, ojača luč vaše duše in poslednično se bo namen vaše duše veliko lažje razodel tukaj in zdaj.

Kaj se bo dogajalo med meditacijo:

 • v duhu se boste prestavili na področje vrtinca zvezdnega kristalnega portala
 • deležni boste uglasitve s kvarčnim kristalom Arkansasa
 • skozi resonanco se bo povečal vaš energijski naboj
 • vaše elektromagnetno polje se bo razširilo
 • potovali boste skoz vesolje v ovoj zemlje, ki vam bo asistiral pri udejanjanju namena vaše duše tukaj in zdaj
 • aktivirali boste svojo pinealno žlezo (tretje oko) in hipofizo
 • vzpostavljali boste ravnotežje med desno in levo možgansko poloblo
 • jačali boste svoj timus, da boste okrepili svoj imunski sistem, ki bo kreiral več belih krvnih celic za boj proti raznim okužbam
Kvarčni kristal je ojačevalec zavesti. Energija, s katero se boste povezali skozi to meditacijo in vizualizacijo bo omogočila zvišanje vibracij vašega telesa in posledično boste lažje dvignili svoj nivo zavedanja. 
Meditacija vam bo tudi omogočila, da boste lažje stopili v sposobnosti desne možganske poloble in se tako lažje povezali in uglasili s kvarčnim kristalom Arkansasa.
Kristalno kraljestvo, je bilo do sedaj zame neznano področje, tokrat sem se prvič povezovala z devo kristala in resnično sem vam hvaležna, ker sem preko vaše meditacije doživela izjemno izkušnjo. Čutila sem zelo močno energijo in sedaj se počutim veliko lažjo, očitno mi je končno uspelo odvreči določena bremena, ki so me že nekaj časa težila. 100% vam hvala g.Marjetka.
Veliko uspehov pri vašem delu vam želim in da bi še dologo z nami delili vaše čudovite meditacije.
Uršula B.