Aktivacija svetlobnega telesa

25,00

Avtor: Marjetka Novak

Format: avdio datoteka

Opis

Aktivacija svetlobnega telesa, meditacija in invokacija vam bo omogočila, da boste resnično aktivirali svojo notranjo svetlobo in zvišali svoje vibracije.

To je zagotovo ena od najboljših meditacij in invokacij, ki sem jih kdajkoli vodila.

Istočasno na istem mestu ne moreta obstajati luč in tema. Če v prostoru prižgete luč, se tema razprši in ravno tako se zgodi tudi znotraj vašega fizičnega telesa in vseh vaših energijskih teles.

Aktivacija svetlobnega telesa vam bo omogočila, da boste vitalizirali in energetizirali svoje fizično telo in izjemno povečali energijski pretok. Energijski pretok pa je bistven za vaše zdravje, fizično počutje in uspeh na vseh življenjskih področjih. Ko vam zmanjka energije in energija ne kroži več, potem vaše fizično telo umre, zato je nujno, da povečate svoj energijski pretok.

Program meditacije:

  • aktivacija svetlobnega telesa
  • praktična vaja: aktivacija pretoka in usmerjanje energije skozi svoje dlani
  • aktivacija zavedanja enosti z univerzumom
  • aktivacija elektromagnetnega modrega ščita
  • atomi, jedra in elektroni v vašem fizičnem telesu
  • zdravljenje karmičnih vzorcev

Resnično upam, da boste zaslišali notranji klic svoje duše in se mi boste pridružili in po svojih zmožnostih prispevali k močni skupinski energiji.

Iz srca hvala za čudovito meditacijo,oziroma invokacijo, pridno jo delam vsak dan. Pretok energije čutim, v dlaneh me kar pika, počutim se dobro, polna sem ljubezni in radosti. Iz srca hvala za čudovito meditacijo,oziroma invokacijo, pridno jo delam vsak dan. Pretok energije čutim, v dlaneh me kar pika, počutim se dobro, polna sem ljubezni in radosti. Hvaležna sem vam tudi za vse ostale meditacije, imam jih veliko, velikokrat jih poslušam in Angeli mi pomagajo živeti. Kadar imam težave, ali se ne počutim dobro, poiščem meditacijo, ki jo v tistem trenutku potrebujem. Imate zelo prijeten glas, angelski glas in vaše meditacije so čudovite. 

Hvala vam, za pozornost in povezavo.

Prav prijazno vas pozdravljam,

Irena Bremec

 

Želim pa vam izreči prisrčno zahvalo za izpopolnjeno meditacijo Aktivacija svetlobnega telesa.
Čudovito in izjemno. Resnično se skozi govorjeno besedo, glas, pretakajo vibracije, ki tudi po končani meditaciji
še ostajajo v čudovitem občutenju in v zavedanju vseprisotnosti Univerzuma.
In po zaključeni invokaciji vedno izrečem – hvala Marjetki.
Hvala, hvala, hvala.

Gabrijela