Čiščenje in vračanje delčkov duše

25,00

Avtor: Marjetka Novak

Format: avdio datoteka

Opis

V različnih odnosih in pri različnem delu izgubite delčke svoje energije, delčke svoje duše. Tudi pri različnem delu z računalnikom in različnimi tehničnimi napravami. Vaši prijatelji in znanci, ter sorodniki imajo lahko ujete delčke veše energije, zato ste lahko utrujeni in brez volje do življenja. Posledice se lahko izražajo na različne načine. Ravno tako tudi VI v svojem energijskem polju zadržujete različne delčke energije drugih oseb, kar vam zagotovo ne koristi. Velikokrat se ta proces odvija podzavestno. Čas je, da poskrbite za čiščenje duše in vračanje delčkov, ki ste jih izgubili. Med meditacijo boste:

  • Vračali boste delčke vaše duše in vašo energijo, ki je ujeta pri drugih osebah. Seveda boste te delčke predhodno tudi prečistili, tako, da se bodo vrnili nazaj prečiščeni.
  • Vračali boste fragmente duš drugih oseb, ki so ujete v vašem energijskem polju, ker vas tudi to omejuje.
  • Odpuščali ljubosumje, jezo in ostala negativna čustva, ki ste jih gojili do določene osebe. Vso to energijo ste zaklenili v svoje telo in to vas sedaj omejuje.
  • Po procesu se boste počutili veliko lažje in bolj celostno.

Meditacija VRAČANJE DUŠE je resnično izjemno koristen proces prav za vsakogar. To meditacijo je priporočljivo ponavljati vsaj 1x mesečno.