Potovanje v svoje telo in zdravljenje telesnega spomina z angeli

20,00

Avtor: Marjetka Novak

Format: avdio datoteka

Opis

  • Ali vas mučijo kronične bolečine ali bolezni v katerekoli delu vašega telesa?
  • Vas zanima, kaj je vzrok temu stanju?
  • Kaj se ta del vašega telesa spominja, kar je vaš zavestni um pozabil.

MED MEDITACIJO BOSTE:

  • Vaši angeli vas bodo vodili skozi čudovit proces. V tem notranjem potovanju boste odkrili vzrok tega in to tudi ozdravili. Vodeni boste, da vstopite v del telesa in ga raziščete in nato preobrazite boleče spomine, ki so tam zaklenjeni.
  • Sprostili boste zadržana čustva, ki so zaklenjena v tem delu telesa. Zato je nujno, da vas med meditacijo nihče ne moti: telefon, hišni ljubljenčki, otroci itd ….
  • Potem se boste pogovorili s tem delom telesa in izvedeli, kaj potrebuje, kaj si želi, da mu daste, da bo lahko ponovno ozdravel.

Meditacijo priporočam tudi, če nimate resnih fizičnih težav. Tudi če imate samo zakrčene mišice ali različne napetosti, vam ta meditacija lahko prinese izjemne koristi. Zakaj bi hodili k različnim zdravilcem, če je vaš največji zdravilec znotraj vas! Skupaj z vašimi angeli in vašim notranjim zdravilcem boste deležni tega izjemnega zdravilnega procesa, ki transformira vzrok problema.

Bila sem prisotna pri meditaciji, ko ste prvič prvič skanalizirali meditacijo Potovanje v telo. Moje izkušnje so bile izjemne. Prejela sem zelo globoke in jasne uvide. Po meditaciji se je bolečina v moji rami, s katero sem imela težave in me je bolela nekaj let, preprosto izginile. Res sem hvaležna za vse tvoje meditacije, ki tako pozitivno vplivajo na moje življenje! Simona Korošec