Povezovnaje z dušnimi vodniki in angeli

25,00

Avtor: Marjetka Novak

Format: avdio datoteka

Opis

Med meditacijo se boste povezali s svojimi najvišjimi DUŠNIMI vodniki, ki vam bodo sporočili, kaj je tisto, kar morate vedeti v tem trenutku, katera verovanja in strahovi vas omejujejo in kako se lahko bolj ljubite.  Povezovanje z DUŠNIMI vodniki je zagotovo izkušnja, ki je ne boste zlahka pozabili. MED MEDITACIJO BOSTE:

  • Zelo jasno boste lahko začutili in razlikovali energijo dušnih vodnikov in angelov.
  • Skupaj z angeli vas bom vodila, da boste prejeli sporočila svojih angelov in transformirali vse svoje dvome o tem, da jih lahko prejmete.
  • Povezovali se boste tudi s frekvenco števila 9, aktivirali svoje dušno poslanstvo in prebujali svojo intuicijo. Število 9 simbolizira univerzalno ljubezen, ljubezen do sebe bratstvo, dobrodelnost, nesebičnost, svetlobo in dušno poslanstvo, intuicijo, ter moč značaja.

Priporočam, da imate poleg sebe stekleničko z vodo, ker jo bodo vaši angeli in nadangeli aktivirali in napolnili s svojo frekvenco, tako da jo boste lahko uporabljali za lažjo komunikacijo z njimi! PS.: Meditacija bo precej drugačna od običajnih, ker se boste povezovali z DUŠNIMI vodniki, ki imajo čisto drugačno frekvenco! Vaši dušni vodniki in angeli vam pripravljajo veliko presenečenje!

Res čudovita meditacija. Končno sem resnično lahko začutil, da imam svoje dušne vodnike in prejel njihova sporočila. Meditacija se me je res zelo globoko dotaknila! Jože Lovec