Blagoslov in resonanca 7 nadangelov, deve angelskega kristala!

20,00

Avtor: Marjetka Novak

Format: avdio datoteka

Opis

Ob svetovnem dnevu angelov, sem vodila prav posebno meditacijo BLAGOSLOV 7 nadangelov, deve angelskega kristala in vašega najvišjega duhovnega vodnika! Moji angeli so mi dali prav posebna navodila, kako naj se pripravim in vas tokrat vodim, skozi celoten proces, ki ga bodo vodili in usmerjali skozi mene! Zato, ker bodo na ta dan meditirali ljudje po celem svetu, bodo energije še prav posebej intenzivne in vam bodo omogočile, da boste zvišali svoje frekvence in mnogo lažje in hitreje odpustili tisto, kar vam ne služi več.

Program meditacije:

  • Prejeli boste blagoslov 7 nadangelov. Povezovali in uglasili se boste z energijsko prisotnostjo sedmih nadangelov. Resonanca bo na ta dan še mnogo močnejša, zaradi velikega števila meditantov.
  • 7 nadangelov bo aktiviralo pretok ljubezni, radosti, zdravja in obilja v vašem življenju.
  • Prejeli boste blagoslov DEVE angelskega kristala za več obilja, zdravja in radosti v svojem življenju.
  • Povezovali se boste s svojim najvišjih duhovnim vodnikom, ki vam bo dal jasne usmeritve glede vašega naslednjega koraka v življenju.
  • V duhu se bomo povezali z vsemi skupinami po vsem svetu, ki na ta dan meditirajo in molili za blagostanje in zdravje vseh zemljanov. Vsakokrat, ko molite za dobro vseh, za njihovo zdravje in obilje na vseh nivojih, se avtomatično aktivirata blagostanje in zdravje tudi v vašem življenju.

Priporočam, da imate poleg sebe tudi stekleničko z vodo, ker jo bodo nadangeli blagoslovili.

Veselim se, da bom na ta dan lahko kanal za pretok čudovitih angelskih energij in da boste tudi vi pripomogli k skupinski energiji s svojo prisotnostjo na tej ekskluzivni skupinski angelski meditaciji!

Kot vedno, lahko tudi tokrat govorima samo v superlativih! Bilo je preprosto čudovito in nepozabno doživetje! Vesna Radič