Siriusov veliki zdravilni tempelj

25,00

Avtor: Marjetka Novak

Format: avdio datoteka

Opis

Siriusov veliki zdravilni tempelj – Meditacija za preseganje ega – Lord in Lady Sirius, Nadangel Mihael, Nadangel Uriel, Nadangel Rafae Sirius je najsvetlejša zvezda na nebu. V astrologiji sonce predstavlja center zavesti in ega, zvezde in njihov položaj pa dimenzijo duše in duha. Zvezde podnevi ne vidimo, ker je sonce presvetlo, na podoben način sij ega obsije in obda vašo dušo in zato ne morete videti svoje resnične narave. Zato je zelo pomembno, da delujete v smeri preseganja svojega ega. Meditacija je namenjena preseganju ega, da se bo pričela prebujati in aktivirati vaša prava narava. V svojem bistvu ste popolni, samo, da se tega 100 % v tem trenutku še ne zavedate. Med meditacijo boste:

  • Lord in Lady Sirius bosta aktivirala energijske kode kozmičnega srca, ki vas bodo pripravile na čas, ki prihaja.
  • Nadangel Uriel, Nadangel Mihael in Nadangel Rafael bodo preobražali nekatere vaše podzavestne strahove, ki izvirajo iz tega življenja ali morda celo iz preteklih življenj.
  • 7 Nadangelov bo proti vam usmerjalo energije sedmih žarkov.
  • Lord in Lady Sirius bosta v velikem zdravilnem templju iz Siriusa vodila in usmerjala zdravilni proces in prečiščevala s celotnim spektrom elektromagnetne svetlobe vse vaše celice in prevajala zdravilne frekvence skozi vašo molekularno strukturo.
  • Čistila bosta vaše zapise bolezni iz tega življenja in iz preteklih življenj na vašem fizičnem, eteričnem, mentalnem in čustvenem nivoju, zato, da se vam problemi ne bodo več ponavljali.
  • Lord in Lady Sirius bosta uravnavala vaše hormonsko ravnotežje, čistila in aktivirala vse vaše čakre, ter aktivirala vitalnost in popolno zdravje.
  • Povezovali se boste s Kristusovo svetlobo.
  • Nadangel sandalfon pa bo poskrbel za prizemljitev vseh energijskih sprememb, ki se bodo zgodile med meditacijo.

Po nekaterih virih je Sirius dom Kristusove zavesti za celotno galaksijo, njegovo žarčenje gre direktno skozi sonce in na zemljo prinaša izjemno močna sporočila skozi svetlobne kode sončnih žarkov. Povezovali se boste tudi s kristusovo svetlobo. Skozi Siriusov portal se bodo Božanska svetloba in Božanska ljubezen prenašali na zemljo in skozi meditacijo bosta razsvetljevali vaše celotno bitje in vse vaše morebitne blokade. S pomočjo te meditacije boste veliko lažje odpustili različne nepotrebne čustvene in mentalne vzorce, ki vas ovirajo pri vašem duhovnem napredku.