Angelske karte

20,00

Avtor: Marjetka Novak

Sporočila angelske ljubezni

Šifra: 45e381e13f3b Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Angelske karte sporočila angelske ljubezni v vaše življenje prinašajo pomirjujoča in spodbudna sporočila angelske ljubezni, ki bodo vnesla pozitivno in zdravilno vzdušje v sleherni dan.

Komplet 33 angelskih kart je skupaj z navodili čudovit vodnik po spoznavanju pravega namena življenja in tako odličen pripomoček za celovit osebnostni razvoj.

Pri delu s kartami boste okrepili svojo uspavano intuicijo, znova odkrili nekatere psihične sposobnosti; hkrati pa boste z uporabo angelskih kart utrdili komunikacijo z angeli, saj jim boste lahko zastavljali vprašanja ali jih poprosili za pomoč in vodstvo. Namreč, vsakič ko boste potegnili karto, boste prebudili angelsko prisotnost v svojem življenju in prejeli neposredno sporočilo angelske ljubezni – ki vas bo usmerilo v ljubezen do samega sebe ter s tem tudi do bolj ljubečega odnosa do soljudi.

Karte so v mehkih škatlicah, priloženo imajo knjižico z navodili za delo z angelskimi kartami.

Priporočilo Marjetke Novak: 

Angelske karte, ki vas najbolj pritegnejo, so zagotovo prave za vas. Angelske karte sporočila angelske ljubezni so primerne tudi za popolne začetnike.

Za bolj poglobljeno delo z angelskimi kartami pa vam priporočamo tudi knjigo “Kanaliziranje in uporaba angelskih kart

Veliko veselja pri delu z angelskimi kartami vam želim,

Marjetka Novak

Marjetkine angelske karte, knjige in zgoščenke so pravi biseri. Njene besede se dotaknejo srca. Angelske slike izražajo nežnost, ki je nalezljiva. Čudovita dela ljubezni.

– Kimberly Maronney, avtorica dela Angelski blagoslovi