Angelski Reiki – Aktivirajte zdravilca v sebi

22,00

Avtor: Marjetka Novak

Format: trda vezava

ISBN: n/a

Število strani: n/a

Šifra: e3c0d5206b31 Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Angelski reiki, knjiga

Angelski reiki – Aktivirajte zdravilca v sebi je čudovita knjiga, ki vam bo razkrila, kako razkleniti stare miselne kalupe, ozdraviti čustvena stanja, preobraziti negativno karmo, ter negativno energijo, zato da se bo izboljšalo vaše zdravje in boste lahko priklicali obilje v vse ravni svojega življenja. Napisana je v prvi vrsti, da služi kot priročnik vsem, ki pridejo na dvodnevni tečaj angelskega reikija, seveda pa bo koristila tudi vsem ostalim bralcem

  • Spoznali boste, na kakšen način lahko pomagate sebi in svojim klientom aktivirati notranje samozdravilne sposobnosti.
  • Izvedeli boste, kako vam pri aktivaciji vašega zdravja in ustvarjanju obilja lahko pomagajo angeli, nadangeli in metoda angelskega reikija; hkrati pa delo prinaša tudi osebna pričevanja posameznikov o delu s predstavljenimi tehnikami.

Marjetkina knjiga vas korak za korakom popelje skozi 9 načinov uporabe angelskega reikija; izvedeli pa boste tudi katere so najpogostejše napake, ki hih dela večina zdravilcev, ter kakšen je smisel bolezni.

Predstavljam si svet, kjer bi vsi ljudje vsako jutro prosili svoje angele za vodstvo in pomoč pri izpolnitvi svojih sanj,  za boljše zdravje in za zdravje, ter blagostanje vseh zemljanov. Moje izkušnje in izkušnje mojih tečajnikov kažejo, da s pomočjo angelskega reikija lahko pospešite svoj duhovni razvoj, ozdravite svoje čustvene rane in različna bolezenska stanja.

Želim vam veliko božjih blagoslovov!

– Marjetka Novak, Avtorica best seller knjige »Življenje z angeli in nadangeli!«

Naredite prvi korak in svoje življenje nepovratno spremenite na bolje!

Marjetkine angelske karte, knjige in zgoščenke so pravi biseri. Njene besede se dotaknejo srca. Angelske slike izražajo nežnost, ki je nalezljiva. Čudovita dela ljubezni.

– Kimberly Maronney, avtorica dela Angelski blagoslovi

Vsebina knjige:

  • Kaj je smisel bolezni?
  • Kajo so angeli in nadangeli in kako vam lahko pomagajo?
  • Angelski reiki
  • 9 načinov uporabe angelskega reikija
  • 5 zakonov za uspešno uporabo angelskega reikija
  • dodatne informacije o angelskem reikiju
  • učinki angelskega reikija in izjave tečajnikov