Rezanje negativnih vezi pod vodstvom Nadangela Mihaela

20,00

Avtor: Marjetka Novak

Format: avdio datoteka

Opis

Rezanje negativnih vezi pod vodstom Nadangela Mihaela.

Včasih radi rečemo, da nam »kdo krade energijo«. Toda proces pretoka energije, ki se pri medosebnih odnosih med ljudmi vzpostavi na energetski ravni, je vselej obojestranski in zanj sta vedno odgovorni obe osebi. Kadar se po energetskih kanalih v nekem odnosu pretakajo predvsem negativna čustva, to vedno vodi do velike težave: začne nam primanjkovati energije, počutimo se izčrpano in imamo občutek, kot da smo se zataknili v dani situaciji.

Rešitev je v rezanju negativnih vezi, vendar pa po rezanju negativnih vezi vedno ostanejo energijske rane, zato ni dovolj, da samo prerežete vezi, ampak morate energijske rane tudi pozdraviti. To je tako kot pri fizičnem telesu, če se porežete, potem ostane rana, zato je treba te rane tudi zaceliti, očistiti in ozdraviti, to pa storimo s pomočjo Nadangela Rafaela

Zaradi vsega naštetega, sem za vas pripravila meditacijo »Rezanje negativnih vezi pod vodstvom Nadangela Mihaela in celjenje energijskih ran«, da boste z lahko prečistili energijsko povezavo s svojim partnerjem/ico in prijatelji, ter sodelavci in posledično postali magnet za pozitivna doživetja in pozitivne osebebe.

Velikokrat me vprašajo: “Marjetka, ali se po rezanju negativnih vezi prerežejo tudi pozitivne vezi?”
Moj odgovorj je NE … pozitivne vezi ne režemo, pozitivne vezi ostanejo, zato ni razloga za strah.
Rezanje negativnih vezi vam bo samo koristilo! 100% GARANTIRAM! Že neštetokrat preizkušeno.

Meditacija vam bo pomagala izboljšati kakovost bivanja in dvigniti vaše odnose z drugimi na bistveno boljšo raven.

Naučili se boste:

  • kako se učinkovito povezati z Nadangelom Mihaelom in Nadangelom Rafaelom
  • kako lahko prerežete negativne vezi z osebami, ki izčrpavajo vašo energijo
  • z osebo, s katero vas vežejo negativne vezi, boste, vzpostavili komunikacijo in uspešno prečistili negativno energijo, da bo vajina komunikacija lažje stekla

Med meditacijo boste:

  • vzpostavili komunikacijo z Nadangelom Mihaelom
  • Nadangel Mihael bo prerezal svoje negativne vezi, ki jemljejo vašo življenjsko energijo
  • S pomočjo Nadangela Mihaela boste prerezali negativne vezi z ljudmi, kraji in dogodki iz svoje preteklosti, ki vam jemljejo energijo, zato, da boste končno začeli privlačiti v svoje življenje osebe in situacije, ki vas podpirajo na vaši poti skozi življenje.
  • Nadangel Rafael pa bo očistil, ozdravil in zacelil energijske rane, ki ostanejo po rezanju negativnih vezi.

Po meditaciji boste ponovno vzpostavili kakovostnejše čustvene, duhovne in komunikacijske odnose s svojimi družinskimi člani in soljudmi.