Življenje z angeli in nadangeli

23,90

Avtor: Marjetka Novak

Format: trda vezava

ISBN: 978-961-91690-0-1

Število strani: 124

Šifra: 92360556df51 Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Življenje z angeli in nadangeli. Kdo so angeli in nadangeli ter kako stopiti na vznemirljivo pot uglaševanja s temi navdihujočimi duhovnimi vodniki?

Intuitivno zapisani napotki Marjetke Novak in praktični vodnik v enem, vam  bodo v pomoč  pri povezovanju z ljubečo energijo svojih angelov varuhov. Avtorica podaja odgovore na mnoga ključna vprašanja o tem, kdo so angeli in nadangeli, kako jih zaznamo ter komuniciramo z njimi, kako ustvariti sveti prostor in sprejemati angelska sporočila, ki v življenje prinašajo tolažbo, zdravje ter odprejo srce. V knjigi boste med drugim lahko prebrali o avtoričinih izkušnjah z angeli in nadangelih ter osebnih izkušnjah tečajnikov, hkrati pa na njenih straneh našli tudi opise praktičnih vaj, meditacij in molitev.

Mnenja zadovoljnih bralcev:

Hvala Marjetka za čudovit priročnik. Veseli me, da je v knjigi na voljo tudi veliko praktičnih vaj, molitev in meditacij, ki jih lahko uporabim in mi vsakodnevno lajšajo moje življenje. – Marjanca G.

Zadnje čase sem malo opustila branje knjiga, ampak vaša knjiga me je nekako pritegnila kot magnet g.Marjetka. Sedaj vem zakaj. Noč po tistem, ko sem jo prebrala sem v sanjah doživela močno izkušnjo z angeli. Prikazal se mi je moj angel varuh in mi dal jasna sporočila. 100% vam hvala Marjetka in seveda tudi angelom. – Zorica P. 

Odlomek iz knjige:

Molitev k angelom

Ko molimo k bogu, se bog na naš klic odzove tako, da k nam pošlje svoje angele. Ena najpomembnejših nalog, ki jo imajo angeli je, da gradijo most enosti med človekom in bogom. Delujejo kot poslanci molitve. Angeli odnesejo našo molitev k bogu in božji odgovor nazaj k tistemu, ki moli. Zaželjeno je, da med molitvijo prosimo angele molitve za njihovo pomoč pri samem procesu molitve in jih zaprosimo, naj našo molitev odnesejo k bogu. Molitev je uglasitev z bogom. Kako bomo molili je odvisno od situacije in vsakega posameznika posebej. Pomembno je, da molitev za čutimo v svojem srcu. Za nekatere so to lahko naučene cerkvene molitve, spet drugim so bližje spontane molitve. Molitev vsekakor lahko izboljša naša življenje na vseh nivojih.

Prelistaj knjigo