Afirmacije za obilje

20,00

Avtor: Marjetka Novak

Format: avdio datoteka

Šifra: 709082728e39 Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Odmaknite se od strahov in ovir preteklosti, sprostite svoje energijske poti in postanite odprt kanal za pretok obilja na vseh življenjskih področjih. Vi sami ste stvarniki svoje vsakdanje realnosti in ste tudi odgovorni za svoje življenje. Vaše misli in prepričanja kreirajo vašo resničnost. Afirmacije so pozitivne trditve, ki ustvarjajo vašo resničnost. Če boste redno poslušali »Afirmacije za obilje« boste sčasoma začeli izkušati obilje na vseh življenjskih področjih. Z afirmacijami obilja, pozitivnimi trditvami, ki pomagajo soustvarjati vašo realnost, boste sčasoma spremenili zavedanje o tem, kaj obilje je, premagali zakoreninjene miselne kalupe, reprogramirali negativna prepričanja ter postali odprt pretok obilja na različnih ravneh življenja. Z vsakodnevnim poslušanjem afirmacij, tudi če pri tem niste zbrani in opravljate druga opravila, se vam bodo te vtisnile v podzavest in prinesle spremembe, ki jih niste pričakovali. NAVODILA ZA UPORABO:

  • Priporočamo, da afirmacije poslušate čim pogosteje. Najmanj enkrat dnevno. Še bolj pa je če jo poslušate večkrat na dan.
  • Poslušate jih lahko kadarkoli, ko delate, ko gledate TV, ko kuhate, ko berete …… Afirmacije si preprosti daste malce bolj na tiho, ni nujno, da veste kaj točno govori glas na posnetku.
  • Afirmacije lahko ponavljate naglas med poslušanjem, ni pa nujno.
  • Afirmacije se najhitreje vtisnejo v vašo podzavest in reprogramirajo vaša negativna prepričanja, če jih poslušate pred spanjem. Med poslušanjem lahko tudi zaspite.
  • Afirmacije so močno energetsko orodje, ki močno pozitivno vpliva na posameznikovo zdravje in življenje.