Afirmacije za prebujanje intuicije

20,00

Avtor: Marjetka Novak

Format: avdio datoteka

Opis

Predramite svojo intuicijo, s svojimi mislimi in prepričanji ustvarite harmonično realnost in nepovratno spremenite svoje življenje na bolje. S pomočjo afirmacij za prebujanje intuicije se boste vedno znašli ob pravem času na pravem mestu in znali boste prisluhniti svojemu notranjemu glasu. Vaše misli, prepričanja, pogledi so tisti, ki v resnici ustvarjajo vašo realnost. Kadar so ti negativni, prežeti z odklonilnimi miselnimi tokovi, se to odraža tudi v vaši resničnosti. Afirmacije so jasne, pozitivne trditve, ki namagnetijo vašo podzavest za odprt pretok novih energij ter odstranijo blokade ali strahove, ki ste se jih navzeli v sedanjem ali preteklem življenju. Uglasile vas bodo z modrostjo vaše duše, spodbudile pozitivne življenjske spremembe in soustvarile pozitivno podobo na vseh ravneh vaše realnosti. NAVODILA ZA UPORABO:

  • Priporočamo, da afirmacije poslušate čim pogosteje. Najmanj enkrat dnevno. Še bolj pa je če jo poslušate večkrat na dan.
  • Poslušate jih lahko kadarkoli, ko delate, ko gledate TV, ko kuhate, ko berete …… Afirmacije si preprosti daste malce bolj na tiho, ni nujno, da veste kaj točno govori glas na posnetku.
  • Afirmacije lahko ponavljate naglas med poslušanjem, ni pa nujno.
  • Afirmacije se najhitreje vtisnejo v vašo podzavest in reprogramirajo vaša negativna prepričanja, če jih poslušate pred spanjem. Med poslušanjem lahko tudi zaspite.
  • Afirmacije so močno energetsko orodje, ki močno pozitivno vpliva na posameznikovo zdravje in življenje.