Aktivacija obilja z angeli, devami kristalov in številčnimi kodami

25,00

Avtor: Marjetka Novak

Format: avdio datoteka

Opis

Pod vodstvom angelov in dev vas bom vodila skozi čudovito meditacijo “Aktivacija obilja s pomočjo angelov, številčnih kod in Dev: angelskega kristala, citrina, zelenega aventurina in tigrovega očesa”, ki bodo omogočili aktivacijo obilja v vašem življenju. Vsak kristal ima svojo devo in ko se naučite komunicirati z njimi vam lahko pomagajo na različnih življenjskih področjih. Med meditacijo boste:

  • Aktivirali boste svojo povezavo s svetlobnimi angeli obilja, Nadangelom Samuelom in Sachielom.
  • Deva Angelskega kristala, Nadangel Mihaela in Nadangel Rafaela, bodo čistili vaše blokade na poti do obilja.
  • Povezovali se boste tudi z devami zelenega aventurina in tigrovega očesa z namenom: izboljšanja koncentracij in fokusa, večje izražanje kreativnosti, uravnotažanje ženske in moške energije, povečanje življenjske energije in lažje odpiranje novim priložnostim.
  • Aktivirali in programirali boste energijski kristal Citrin s pomočjo Deva angelskega kristala in ga ustavili v svoje energijsko telo, da bo kot magnet privlačil v vaše življenje obilje, srečo in radost. /če želite, lahko imate pri sebi, med meditacijo tudi fizični kristal, ni pa nujno/
  • Aktivirali boste tudi tri različne številčne kode za različne namene.

Ta meditacije bo investicija vase, ki vam bo omogočila, da se boste lahko sprostili nekaj izmed svojih blokad, ki vas ovirajo na poti do izkušanja obilja na različnih življenjskih področjih.