Srečanje z notranjim vodnikom

25,00

Avtor: Marjetka Novak

Format: avdio datoteka

Opis

  • Ali želite spoznati božjo voljo in namen svojega življenja?
  • Ali želite globljo povezavo z božanskim znotraj sebe?
  • Morda iščete vodstvo svojega višjega jaza!
  • Ali se želite naučiti prisluhniti svojemu notranjemu jazu in bogu znotraj sebe? Potem poslušajte to meditacijo znova in znova!

Angeli vas bodo vodili na notranje popotovanje, da se boste srečali s svojim notranjim vodnikom in se z njimi tudi pogovarjali. Globoko v podzavesti, v najbolj oddaljenem kotu vašega spomina, leži poznavanje vsega, kar morate vedeti o svojem življenju. Vabim vas, da se sedaj povežete s tem delom in to ozavestite! Veliko ljudi se obrača neposredno na boga in upajo, da jim bo izpolnil njihove želje. Tisti, ki resnično predajo molijo k bogu in upajo, da jim bo dostavil tisto, kar prosijo, zaupajo bogu in prisluhnejo njegovim odgovorom. To je resnična pot molitve – »Zgodi se božja volja«. Preden ste se rodili, medtem ko ste bili v maternici svoje matere, Vsemogočni pošlje angela, da bi sedel zraven vas in vas uči vso modrost, ki jo potrebujete v svojem življenju, ki jo boste kadarkoli morali vedeti. Ko pa se rodite, pozabite vse to. Torej vsa resnica in modrost je v vas, dobesedno pred vašim nosom. Če boste pogledali vase, lahko ponovno obudite vso modrost svojega življenja, ki je zakopana globoko v vaši podzavesti. Globoko v svojem spominu imate zakopano vse znanje vsega, kar morate vedeti: namen življenja, kako ljubiti, kako se povezati s svojimi potenciali. Na vas je, da to vedenje obudite in ga pripeljete v zavestni um. Torej morate uporabiti določen napor, da bi se do tega lahko dokopali. Meditacija Srečanje s svojim notranjim vodnikom, vam pri tem resnično lahko pomaga.

100 x hvala za vse tvoje meditacije, ki so več kot odlične. V preteklosti sem meditirala s pomočjo razaličnih meditacij in obiskovala veliko različnih meditativnih skupin, ampak tako močnih in intenzivnih energij in tudi rezultatov, kot jih doživljam skozi tvoje meditacijije, jih nisem nikjer drugje. Avrelija Kosovel