Poletni solsticij 2014

25,00

Avtor: Marjetka Novak

Format: avdio datoteka

Opis

21. 6. 2014 je poletni sončev obrat (poletni solsticij). Takrat se začne poletje, dnevu pa rečemo kres. Na ta dan meditirajo po celem svetu, veliko ljudi se zbere tudi pri Stonehengu v Angliji, kjer proslavljajo ta izjemno magičen dan. Letošnji solsticij je še posebej pomemben, ker letos na ta dan sonce vzhaja na galaktičnem križu in se bodo odprla močna zvezdna vrata, ki so direktno povezana z velikim centralnim soncem, skozi katera sonce posreduje posebne kode direktno iz vira navzdol na nas in tako podpira naš duhovni razvoj. Ta vrata so odprata samo v tem kratkem času vsakih 26.000 let! Zakaj je sonce tako pomembno za nas? Sonce je vir luči, energije, življenja in zdravja. Sončna svetloba nam daje vitamin D in pomaga našim telesom pri različnih drugih pomembnih funkcijah. Brez sonca se ne more nadaljevati življenje na zemlji. Sonce vam tudi pomaga, da se uglasite s frekvenco luči. Na ta prav poseben dan imate možnost, da se učinkovito in z lahkoto uglasite s kozmično in angelsko frekvenco. Pomemben element tega obdobja je ogenj in tudi voda. Zato se bomo povezovali z:

  • Nadangelom Mihaelom (povezan je z jugom in ognjem),
  • Zadkielom in angeli vijoličnega plamena
  • Nadangelom Gabrielom (povezan je z vodo) in tako prečistili svoje energijsko telo in čakre.
  • Prečiščevali boste vse, kar vam v vašem življenju več ne koristi.
  • Kanalizirala bom energije treh Nadangelov (Nadangel Zadkiel, Nadangel Mihael in Nadangel Gabriel), ki bodo vodili in prevajali zdravilne energije. Zdravilne energije vam bodo pomagale očistiti in uravnotežiti vaše čakre in vašo avro, da se boste uglasili s kozmičnim tokom in boste hitreje začeli izkušati obilje v svojem življenju.

Pričakujte izjemno meditacijo treh nadangelov (Nadangel Zadkiel, Nadangel Mihael in Nadangel Gabriel) in blagoslovljeni boste z obilo božjih darov. Zaradi tega, ker sonce ta dan vzhaja na galaktičnem križu in bodo odprta močna zvezdna vrata, vam še posebej močno priporočam, da se mi pridružite pri tej čudoviti kanalizirani angelski meditaciji.