VESAK 2013 – harmoniziranje družinskih in partnerskih odnosov

25,00

Avtor: Marjetka Novak

Format: avdio datoteka

Opis

Tema letošnje meditacije je  harmoniziranje družinskih in partnerskih odnosov, ter odnosov s svojimi prijatelji, znanci in sodelavci. Med meditacijo boste:

  • Med meditacijo se boste povezali z vsemi skupinami po svetu, ki so meditirali v tistem času.
  • V duhu se boste prestavili v Šambalo.
  • Vsi prisotni boste prejeli s strani angelov in vnebovzetih mojstrov močan energijski tok svetlobe, ki vas bo premaknil naprej na vaši duhovni poti v skladu z namenom vaše duše.
  • Tema letošnje meditacije je povezovanje s frekvenco 888 in harmoniziranje družinskih, ter partnerskih odnosov in odnosov s svojimi prijatelji, znanci in sodelavci.

Med meditacijo imejte poleg sebe stekleničko z vodo, ker jo bodo angeli, nadangeli in vnebovzeti mojstri napolnili s svojo energijo in se bo spremenila v SVETO VODO. To vodo boste lahko uporabljali skozi celo leto. Število 888 predstavlja čudovito energijo, ki neprestano kroži okoli vas. To je znamenje obilja, bodisi v obliki denarja ali v obliki prijateljev in družine. Pomen števila 888 je tudi: neskončnost, kakor zgoraj – tako spodaj, kakor zunaj – tako znotraj, izmenjava energije za denar, denar prihaja v vaše življenje, ravnotežje, ponavljajoči se cikel, obilje. Kaj je VESAK? Vesak se praznuje ob polni luni v biku in predstavlja najmočnejšo točko prihoda duhovnih energij na Zemljo. Je najpomembnejši čas v letu. V tem času meditirajo različne duhovne skupine po celem svetu, zato so v tem času prisotne najvišje energije svetlobe. Ravno zaradi tega in zato, ker gremo skozi edinstveno dobo v Zemeljski zgodovini, je tako zelo pomembno, da v tem času meditira čim več ljudi. Tančica med duhovnim in zemeljskim svetom je v tem času najprosojneša. Zato je meditacija v tem času izrednega pomena za naš duhovni razvoj in za razvoj celotnega človeštva.